Brädkulturens livsstil

Brädkulturen omfattar mode, musik och livsstil i samband med skateboarding och snowboarding. Även om båda sporterna är unika sporter så har de många gemensamma nämnare när det gäller kulturen. Om du funderar på att börja med någon av de båda sporterna, eller om du bara är nyfiken på livsstilen. Så läs vidare för att lära dig mer om vad brädkultur handlar om.

Mode

Modekänslan hos dem som är involverade i brädkultur har alltid varit unik. Titta bara på amerikanen Shaun white som är en av de kändaste åkarna som har ett klädesmärke. Även Jon Olsson som är känd här hemma i Sverige. Stilarna har förändrats genom åren men grunderna är detsamma. Komfort och funktion är viktigast, och att klä sig avslappnat är det primära. Men det finns vissa klädesplagg som anses nödvändiga för varje skateboardåkare och snowboardåkare och det är långa t-shirts och hoodies samt ett par schyssta sneakers.

Brädkulturens livsstil

Musik

Förutom mode har även Brädkulturen alltid varit nära sammanflätad med musiken. Många inom brädsporten lyssnar på musik när de tränar för att få den där härliga känslan. Det är därför som så många kända skateboardåkare också har gjort sig ett namn inom musikindustrin.
När det gäller musikgenrer som förknippas med skateboardåkning är punkrock och hiphop två av de mest populära. Naturligtvis finns det många andra genrer som också uppskattas av de som är med i scenen, detta inkluderar bland annat rock och metal.

Livsstil

Livsstilen handlar om att njuta av livet fullt ut och omfamna sin individualitet. Oavsett vilken sport inom brädkulturen du utövar så är det en livsstil. Livsstilen är känd för sin avslappnade attityd och lättsamma natur.

Brädkultur – Brett sortiment

Om du funderar på att ta del av denna kultur så har brädkultur ett väldigt brett sortiment av allt inom denna genre Dessutom andas produkterna kvalitet samt riktigt snygga och stilrena. Ps. det handlar inte om hur bra du är, utan om att ha roligt och njuta av dig själv. Så ge dig ut och börja shredda med dina nya kläder.

Lämna en kommentar